Medtem, ko zelena prestolnica inspirira Hotel Lev za ustvarjanje novih in svežih storitev ter kulinaričnih kreacij, jih sončni dnevi in priznanja ženejo k širjenju dobrih novic. Hotel Lev je idealna izbira za organizatorje srečanj, ki  iščejo najboljšo lokacijo za dogodke s klasično eleganco in sodobnim udobjem, hkrati pa tudi učinkovite in dovršene storitve. 

Z nabavo nove tehnične opreme in nedavno prenovo konferenčnih tehničnih zmogljivosti je večnamenska, stilsko in po velikosti prilagodljiva prireditvena dvorana,  pridobila najsodobnejšo tehnično zmogljivost in ponudbo (odzivnost, HD projektor WUXGA resolucije, digitalna miza,…). Štiri vsestranske funkcionalne prostore s pomočjo premičnih sten zlahka prilagajajo potrebam organizatorjev in tako sprejmejo in pogostijo tudi do 400 gostov. Celotna dvorana ima dnevno svetlobo,  je klimatizirana, pohištvo in scenografija, ki se kreira po željah,  pa ustvari  prijeten ambient, ki je prav tako pomemben del dogodka.

Ko temu dodajo še strokovno organizacijsko podporo, ki se v celoti posveti željam klienta, lahko ponudijo celostno storitev, ki bo zaznamovala dogodek.

Več na www.union-hotels.eu/sl/hotel-lev/kongresi-in-srecanja

Join our newsletter!

Subscribe to our newsletter and stay up-to-date with the latest updates from Kongres Magazine.

SOURCEKONGRES MAGAZINE
A long-time meetings industry addict, Gorazd is the Founder and owner of marketing and event agency Toleranca Marketing. He has many years of experience in planning, preparing and carrying out large international meetings and exhibitions. As the founder of the "Power to the Meetings" methodology, he still firmly believes in the power of live events and human to human communication. He is also the author of numerous articles and editor-in-chief of the meetings industry magazine Kongres Magazine.