union_garden

Unionski vrt je odprl svoja vrata. Od junija naprej so obiskovalci, turisti in poslovni gostje vabljeni na okusna, sveža in barvita  kosila in večerje postrežena v prijetni senci stoletnih kostanjev. Za bolj prijeten obisk, in da bi ustregli tudi obiskovalcem krajših poslovnih dogodkov, so Union hoteli prilagodili režim parkiranja v garaži hotela Grand Hotel Union Business in ponudili urno postavko parkiranja.


Poletje je idealen čas za dogodke na prostem. Poleg prijetne terase Kavarne Grand hotela Union, je Unionski vrt še nekoliko bolj intimno prizorišče za dogodke na prostem in poslovna srečanja. Poletna restavracija odpre svoja vrata vsako leto v mesecu juniju, z odprtjem Unionskega vrta, pa zaživi celotna kulinarična ponudba Grand hotela Union. Od tega meseca dalje lahko obiskovalci vrta preverijo pestro ponudbo dnevnih kosil in kosil à la carte, sladokusci pa sladke dobrote, ki se kar topijo v ustih. Gostje Unionskega vrta imajo zagotovljeno tudi brezplačno parkiranje.

Kongresni gostje lahko cenovno ugodno in brezbrižno parkirajo v garaži Grand Hotel Union Business

Union hoteli ponujajo prijazno rešitev za kongresne goste, ki se nameravajo udeležiti poldnevnega ali krajšega dogodka in vse obiskovalce, ki iščejo varen in udoben način parkiranja v centru Ljubljane. S spremembo parkirne postavke garaže Grand Hotela Union Business, lahko gostje svoje jeklene konjičke parkirajo za ugodno ceno. Za samo 1,2 eur na uro za prve tri ure parkiranja so se »in & out« gostje znebili skrbi, ki jim jih je drugače povzročalo iskanje denarnici prijaznega parkirnega mesta v središču mesta.

Za več informacij o novostih Union hotelov obiščite www.union-hotels.eu

Join our newsletter!

Subscribe to our newsletter and stay up-to-date with the latest updates from Kongres Magazine.