revija-kongres-2017

Spoštovani,

Revija Kongres v angleškem jeziku že deset let navdušuje organizatorje dogodkov s koristnimi informacijami o kongresni ponudbi in kongresni industriji Nove Evrope. Tokrat smo jo ekskluzivno za vas pripravili tudi v slovenskem jeziku.

Na okroglih 100 straneh boste lahko prebrali zanimive intervjuje z domačimi in tujimi ponudniki kongresnih storitev, se seznanili s primeri dobre prakse in odkrili trende, ki bodo oblikovali prihodnost kongresne industrije.

Še več o kongresni ponudbi Nove Evrope pa boste lahko iz prve roke izvedeli na Conventi, poslovnem dogodku, ki ga že devet let medijsko pokriva tudi revija Kongres. Poslovna borza Conventa je danes osrednja in edina slovenska in regijska prireditev za vse, ki ste kakorkoli povezani z organizacijo poslovnih dogodkov in vseh vrst poslovnih srečanj. Pomemben sestavni del je strokovno usposabljanje zaprtega tipa, ki je namenjeno izključno organizatorjem poslovnih dogodkov. Na Conventi boste lahko spoznali tudi okoli 140 ponudnikov raznovrstnih prizorišč, specializirane agencije za organizacijo dogodkov, teambuildingov, motivacijskih dogodkov in številne druge ponudnike, ki so nujni za uspešno izvedbo poslovnih srečanj.              

Vabimo vas, da se nam kot poslovni gost brezplačno pridružite in pridobite nove informacije in znanja, spoznate primere dobre prakse in vzpostavite nove poslovne stike. Prijave so možne preko spleta. Program posloven borze si lahko ogledate tu, več o samem dogodku pa si lahko preberete tudi v reviji na strani 94.

Prijetno branje vam želim in prijazno vabljeni na Convento. Se vidimo 18. in 19. januarja 2017, na Gospodarskem razstavišču, v Ljubljani!

Gorazd Čad,
Odgovorni urednik revije Kongres

Join our newsletter!

Subscribe to our newsletter and stay up-to-date with the latest updates from Kongres Magazine.