Kongresni urad Avstrijske Koroške in njihovi partnerji so pripravili kulinarični dogodek za mreženje s slovenskimi organizatorji dogodkov.

Po interaktivni predstavitvi kongresne ponudbe Avstrijske Koroške, sta kuharja Thomas Gruber iz Avstrijske Koroške in Igor Jagodic iz Slovenije skupaj z udeleženci ustvarila nekaj izvirnih jedi. Ustvarjalno okolje za B2B dogodke igra pomembno vlogo in je del “Power to the meetings« koncepta agencije Toleranca marketing.

Paviljon Jurček na Gospodarskem razstavišču se je spremenil v inovativni prostor za kulinarični dogodek, kjer so se ustvarila nova poznanstva in poslovni dogovori


Kongresni urad Avstrijske Koroške je, v sodelovanju z agencijo Toleranca Marketing, pripravil dogodek za izbrane organizatorjev dogodkov iz Slovenije, kjer se je prvič pripravilo pravcato kulinarično povezovanje ekip. Več kot 20 slovenskih organizatorjev dogodkov organizatorji iz agencij in podjetij, kot tudi 9 predstavnikov kongresnih ponudnikov iz Koroške se je zbralo na Gospodarskem razstavišču v Ljubljani.

Po pregledu in kratki predstavitvi Koroških kongresnih ponudnikov se je dogodek nadaljeval v obliki kuharskega izziva, ki sta ga vodila Thomas Gruber iz Koroške in Igor Jagodic iz Slovenije.

carinthia-convention-bureau

Join our newsletter!

Subscribe to our newsletter and stay up-to-date with the latest updates from Kongres Magazine.