Ekipa poslovne borze se že pripravlja in veseli letošnje jubilejne 10. obletnice Convente, ki bo potekala med 24. in 25. januarjem v Ljubljani. Edinstvena poslovna borza je zelo priljubljena med udeleženci iz tako imenovane Nove Evrope, poznana predvsem po svoji metodologiji ustvarjanja prostora srečanj.

Že deseto leto zapored je naš cilj, da se sestanki in nova poznanstva zgodijo ob skodelici kave, v tako imenovanem festivalskem okolju, z različnimi kotički, ki skrbijo za razgiban prostor in sproščeno vzdušje, kot so »trend bar«, »rock station«, »photo booth« in »campfire«. In priznati moramo, da se naš utrip vedno pospeši, ko vidimo srečne obraze, sklenjena nova poznanstva in prijateljstva v sproščeni Conventini atmosferi. Hkrati strmimo k čim bolj učinkoviti izrabi časa s svojimi predstavitvenimi metodami in oblikami, kot je na primer Pecha Kucha, kjer ena sama predstavitev traja največ 6 minut in 40 sekund. Naš cilj je navdušiti udeležence nad novim načinom srečanj, saj so oni prihodnji ambasadorji novega načina organizacije dogodkov v kongresni industriji, ki hrepeni po revoluciji srečanj, sicer bodo prihodnje generacije zamenjale današnje dogodke z virtualno resničnostjo in celo virtualno prihodnostjo.

V prizadevanju za uresničitev svojih sanj o revoluciji kongresne industrije smo se odločili, da se bomo tokrat z vami srečali v Ziferblatu, prav posebnem prostoru v Ljubljani, kjer čas resnično pomeni denar. To je prostor za druženje, kjer se lahko resnično počutite kot doma, uživate v skodelici kave, si postrežete s piškoti ali si pripravite palačinke. Ko pride račun, je edina stvar, ki jo plačate čas, ki ga preživite v Ziferblatu. Prostor ni tipična kavarna, temveč svoboden prostor, kjer lahko počnete, karkoli želite: igrate klavir, šah, se pogovarjajte s popolnimi tujci, preberite knjigo, si pripravite prigrizek in ga delite s prijatelji, je vaša pisarna in prostor za srečanja.

Ziferblat je morda res edino prizorišče, kjer boste resnično počutili kot doma – kjer si lahko sezujete čevlje, poglejte skozi predale in se pogovarjajte z vsemi, ki so tam prisotni. Prav tako lahko svobodno igrate klavir ali kitaro in nihče ne bo štel, koliko čajev ali kave ste spili.

Kljub plačilni politiki Ziferblata bomo za plačilo računa tokrat poskrbeli mi – a to še ne pomeni, da si ne smete pripraviti kave ali čaja, si postreči piškoti ali odpreti in pregledati, kaj se skriva v predalih. Želimo, da se počutite, kot bi bili doma v dobri družbi.

Prvi del našega srečanja bo namenjen kratkim predstavitvam v formatu Pecha Kucha, drugi del pa je kot vedno namenjen druženju v sproščenem vzdušju naše čajanke.

Mi se že veselimo petkovega srečanja v Ziferblatu, kjer bo beseda tekla o drznih idejah in načrtih za januarsko poslovno borzo Conventa!

Prijavite se tukaj – se vidimo v petek, 10. novembra!

Join our newsletter!

Subscribe to our newsletter and stay up-to-date with the latest updates from Kongres Magazine.