Conventa Trend Bar

Poslovna borza Conventa je posebna, unikatna in zelo priljubljena ravno zaradi ureditve prostora – naš namen in cilj je, da se vsakič znova srečamo v tako imenovanem festivalskem okolju, v sproščenem vzdušju, v prostoru, ki je zasnovan kot prostorna (in domača) dnevna soba. Hkrati strmimo k čim bolj učinkoviti izrabi časa s svojimi predstavitvenimi metodami in oblikami, kot je na primer Pecha Kucha, kjer ena sama predstavitev traja največ 6 minut in 40 sekund. Naš cilj je navdušiti udeležence nad novim načinom srečanj, saj so oni prihodnji ambasadorji novega načina organizacije dogodkov v kongresni industriji, ki hrepeni po revoluciji srečanj, sicer bodo prihodnje generacije zamenjale današnje dogodke z virtualno resničnostjo in celo virtualno prihodnostjo.

Tudi srečanje v Zagrebu strmi k uresničevanju našega cilja, da se srečamo na prizorišču, ki bo presenetilo in navdušilo – a hkrati še vedno ponujajo občutek domačnosti in topline. Zatorej naj vas ne preseneti, da smo se tudi tokrat odločili, da se bomo srečali izven središča mesta, v industrijskem prostoru, kjer se je čudovita, a zapuščena industrijska tovarna spremenila v pravo urbano pivovarno: The Garden Brewery.

Ekipa pivovarne Garden Brewery je oživela industrijsko območje Zagreba, tako da je v omenjen prenovljen prostor postavila pivovarniški obrat, kjer lahko uživate v sveže zvarjenem pivu in okusnih burgerjih, ki so zagotovo najboljši v mestu, pripravljeni iz ekološke lokalne govedine, lokalnih sirov in organsko pridelane zelenjave.

Naše srečanje bo torej zelo prijetno in sproščeno, začenši s kratko predstavitvijo, preden bomo nadaljevali s pokušino piva ter mreženjem. Le kdo si ne bi želel biti del našega jutrišnjega srečanja? Pridružite se nam v The Garden Brewery in si na lastne oči oglejte prihodnost industrije srečanj. Prijavite se tukaj – jutri že nazdravljamo na drzne ideje in nova poznanstva!

Naslednja postaja: Ljubljana!

Join our newsletter!

Subscribe to our newsletter and stay up-to-date with the latest updates from Kongres Magazine.