kempinski_hotel_gelendzhik

Ultra luxury service in full privacy in a luxurious private villa with own pool and dedicated outdoor area: This is what awaits guests at Kempinski Grand Hotel Gelendzhik on the coast of the Black Sea, Russia when opting for the soon to be opened new villa. With a total of ​​250 sqm, this jewel spreads over two floors with an open-air roof terrace equipped with everything necessary to enjoy memorable moments on the Black Sea coast. A Private Butler is available 24/7 to fulfil any requests from ordering a life show dinner prepared by the hotel’s Executive chef to booking the best view tables in the restaurants and reserving private areas on the beach.

A spacious living room equipped with the highest standards, a modern dining room with a table for 8 as well as a modern kitchen are designed in style and taste. While a sauna and relaxation area can be found on the ground floor, two elegant bedrooms (a master bedroom and a guest bedroom with a separate dressing room), as well as bathrooms, are spread over the upper floor. Children will be delighted with beds in the form of wooden houses completed with a special wall niche for games. A staircase leads to the roof of the villa to an open terrace with panoramic views of the Black Sea, Gelendzhik Bay and the surrounding mountains. Sunbeds, outdoor furniture, a bar and an open-air cinema make this place the perfect family meeting point.

kempinski_hotel_gelendzhik

“In order to satisfy the needs of the most sophisticated and demanding guests, we decided to develop and implement a new project by turning one of the cottages on the hotel premises into a luxurious villa”, says Andras Biro, General Manager of the hotel.“The style of the interiors of the villa matches the interiors of the hotel, in particular the design of the presidential suites. Maritime, turquoise and sand colours, open spaces with marble and natural wood elements truly give the villa an appealing look. A parking space for two cars, a private pool with sunbeds and garden furniture in a secluded area as well as a children’s playground round off the facilities.”