creative-pro-adriatic-stefan-aljaz-creative-pro-group
(na levi) Stefan Kozak, ustanovitelj CREATIVE PRO, (na desni) Aljaž Čad, direktor Creative Pro Adriatic

Ljubljana, 29. maj, 2023 – Skupina CREATIVE PRO že skoraj dve desetletji piše zgodbe o uspehu v Bratislavi, Budimpešti, Košicah, Pragi in Varšavi. Dolgoletne sanje ene najbolj uglednih agencij za dogodke v Srednji Evropi, da razširi svoja krila proti morju, so se uresničile v začetku maja letošnjega leta. CREATIVE PRO Adriatic, nova podružnica s sedežem v Ljubljani bo ustvarjala nepozabna doživetja in snovala kreativne komunikacijske rešitve v sedmih državah jadranske regije: Sloveniji, Hrvaški, Srbiji, Bosni in Hercegovini, Črni gori, Severni Makedoniji in Albaniji. Podjetje bo vodil Aljaž Čad, ki v novo podjetje prihaja iz agencije Toleranca Marketing.

Podružnica CREATIVE PRO Adriatic bo poslovanje začela na močnih temeljih. Skupina CREATIVE PRO ima pisarne v 5 državah, zaposluje preko 100 strokovnjakov in je že več kot dve desetletji v ospredju industrije srečanj. Za svoje delo so prejeli številne odmevne nagrade in uživajo zaupanje najuglednejših evropskih podjetij. Direktor podjetja Aljaž Čad prihaja v podjetje kot mlad, a izkušen organizator dogodkov, ki se je preizkusil na različnih področjih agencijskega dela v podjetju za organizacijo dogodkov Toleranca Marketing.

Ambicije ustanoviteljev so visoke. Želijo postati ena največjih full-service agencij za dogodke v Evropi, ki ponuja vse rešitve za marketing in organizacijo dogodkov na enem mestu. Z nastankom novega podjetja v Ljubljani lahko naročniki do teh storitev dostopajo v desetih državah, kar velikim mednarodnim podjetjem močno olajša organizacijo dogodkov. Načrte in vizijo nove agencije sta predstavila ustanovitelj podjetja CREATIVE PRO Group Stefan Kozak in novi direktor slovenskega podjetja Aljaž Čad.

“Uspešno poslujemo na slovaškem, češkem, poljskem in madžarskem trgu, da pa bi lahko leteli, potrebujemo dve krili. Že od samega začetka smo videli potencial v državah Jugovzhodne Evrope in razmišljali o najboljšem načinu za širitev. Novo agencijo vidimo kot zaupanja vrednega partnerja in prvo izbiro najzahtevnejših naročnikov. Takšnih, ki dogodke razumejo kot strateško orodje marketinga. Zato k projektom pristopamo celostno, imamo kreativne oddelke, animatorje, grafične oblikovalce, stratege in tekstopisce, kar nam odpira prostor za kreativni razvoj in nadgradnjo. Verjamemo, da bo naš pristop novost in dodana vrednost, s katero vstopamo na trg. Dogodki imajo namreč neverjetno komunikacijsko moč, ki jo znamo realizirati v živo, digitalno ali virtualno.«
je poudaril Stefan Kozak.

Ustanovitelj, Stefan Kozak pravi še, da je njihovo poslanstvo ustvarjati doživetja, ki se dotaknejo src in misli ljudi, za katere jim je mar. Takšen pristop jim je prinesel številne nagrade med katerimi posebej izstopajo Bea World, Eventex in Conventa Best Event Award.

creative-pro-group-adriatic

CREATIVE PRO Adriatic bo na trgu ponudil celovit portfelj storitev skupine, naročnikom pa ponudil tudi inovativne rešitve za zmanjšanje negativnih vplivov dogodkov na okolje in družbo. Agencija bo kot prva na regijskem trgu ponudila naročnikom originalno rešitev za izračun ogljičnega odtisa in trajnostne bonitete dogodka.

Aljaž Čad, direktor CREATIVE PRO Adriatic je izpostavil: »Z organizacijo dogodkov sem dobesedno zrastel v družinskem podjetu. Bistvo organizacije dogodkov vidim v srečnih udeležencih in zadovoljnih naročnikih. Srčno verjamem, da lahko dogodki spremenijo svet. Skupaj s privlačno zgodbo, domiselno uporabljenimi digitalnimi orodji za mreženje in interakcijo so dogodki gojišče močnih skupnosti, ki svetu prinašajo dodano vrednost. Transformativni pristop k organizaciji dogodkov je tudi eno od ključnih poslanstev skupine CREATIVE PRO Group. Ključ za to pa vidim v zagotavljanju vrhunskega dizajna doživetij, ki ga prinašamo na regijski trg. V aprilu je potekalo organizacijsko, kadrovsko in poslovno oblikovanje agencije, z majem pa je agencija popolnoma operativna in v pričakovanju radovednih naročnikov.«


Ključne aktivnosti agencije so:

  • Organizacija dogodkov v živo
  • Organizacija spletnih dogodkov
  • Organizacija virtalnih dogodkov
  • Ustvarjanje vsebin
  • PR komunikacija in marketing

Več o agenciji Creative Pro Adriatic

Več informacij o naročnikih, reference in portfelj projektov si lahko pogledate na spletni strani agencije:
www.creativepro.agency

Stopite v kontakt:
Aljaž Čad, Managing Partner
CREATIVE PRO ADRIATIC
Štihova ulica 4, 1000 Ljubljana, Slovenia
T: +386 40 384 077
E: cad@creativepro.agency

O AGENCIJI CREATIVE PRO ADRIATIC
CREATIVE PRO Adriatic je nova agencija za dogodke z močnimi temelji. Poganja jo mladostni elan ekipe in izkušnje skupine CREATIVE PRO Group, ki že od leta 2005 pomaga največjim blagovnim znamkam izstopati na trgu. Njeni ustanovitelji verjamejo v moč živih dogodkov in izkustvenega marketinga, zato razvijajo kreativne komunikacijske rešitve in ustvarjajo nepozabna doživetja. So strokovnjaki za doživetja, ki aktivirajo ciljno publiko in prinašajo merljive rezultate – v živo, hibridno ali virtualno, v vseh državah jadranske regije.

Join our newsletter!

Subscribe to our newsletter and stay up-to-date with the latest updates from Kongres Magazine.