mazijev_gric
Photo Credit: Mažijev Grič

Gradiško jezero je umetno jezero, zgradili so ga kot mokri zadrževalnik na potoku Drtijščica, ki varuje območje pred hudournimi vodami. Okoli jezera, ki počiva v zavetju gozdov, je urejena prijetna makadamska pot, dolga 4,2 kilometra, priljubljena med sprehajalci in tekači. Jezero se nahaja jugovzhodno od naselja Gradišče pri Lukovici.


Na slikovitem griču, tik ob jezeru, pa vas čaka velik prireditveni Tentart šotor, ki je primeren za različne vrste dogodkov. Iz prve roke pa lahko potrdimo, da so letošnji poletni koncerti znanih skupin Mrfy, Hamo and Tribute to Love in Rudija Bučarja presegli pričakovanja udeležencev.

mazijev_gric
Photo Credit: Mažijev Grič

Čarobno prizorišče je idealno za srečanja v toplih poletnih večerih. Zlahka si na takšnem prizorišču predstavljamo tako poroko kot bolj sproščeno poslovno srečanje.

Organizacija dogodka na Mažijevemu griču je tudi družbeno odgovorna aktivnost. Prostor upravlja Humanitarni zavod Vrba in sonce, ki ga sestavljajo fantje in dekleta iz lokalnega okolja, ki si želijo prebuditi glasbeni utrip in dogajanje na Mažijevem griču ob Gradiškem jezeru. Prav tako si želijo in prizadevajo povezovati ljudi iz lokalne skupnosti in bližnje okolice. Kot pravijo, gre za socialno podjetniško zgodbo, ki bo z neprofitnim namenom skrbela za enakost in pomoč najbolj prikrajšanim in ogroženim.

Gostijo lahko tudi dogodke, za več podrobnosti glede najema tega slikovitega prostora, pa se lahko obrnete na zavod Vrba. Poleg prireditvenega prostora ponjujajo tudi igrišče za odbojko in veliko prostora za različne timske aktivnosti.

mazijev_gric
Photo Credit: Mažijev Grič

STOPITE V KONTAKT

Mažijev Grič
E
: info@mazijevgric.si
T: 00 386 41 395 440​
W:www.mazijevgric.si

Join our newsletter!

Subscribe to our newsletter and stay up-to-date with the latest updates from Kongres Magazine.