vista_park_velenje
Photo Credit: Vista Park Velenje

VISTA PARK VELENJE
Dogodki z razgledom

Pred kratkim se je v Sloveniji odprlo eno od najbolj impresivnih prizorišč za koncerte in prireditve. Vista Park Velenje obiskovalce vabi, da se povzpnejo na privlačno razgledno ploščad, ki se ponaša s pogledom na Velenjsko jezero.

Na velikem ali malem odru parka Vista se vedno odvija kakšen dogodek. Celoten kompleks je bil zasnovan tako, da lahko gosti različne vrste dogodkov. S svojo enkratno in takoj prepoznavno zasnovo daje prireditvam novo dimenzijo, saj je objekt odprt na kopno in proti jezeru. Prizorišče je primerno za velike festivale kot je Metal Days, pa tudi manjše bolj intimne izobraževalne, kulturne in družabne prireditve.

vista_park_velenje
Photo Credit: Vista Park Velenje

Celoten kompleks parka Vista obsega nekaj več kot 46.000 m² urejenih površin, ki omogočajo dogodke z do 30.000 obiskovalci. Izjemno prostoren prireditveni oder obsega kar dobrih 2.300 m². To je ena večjih odrskih površin v Sloveniji, ki ob tem ponuja tudi vrhunsko tehnično podporo za izvedbo velikih in zahtevnih dogodkov. Za prireditve z manj obiskovalci pa je na voljo tudi manjši oder.

STOPITE V KONTAKT

Vista Park Velenj
Cesta Simona Blatnika 26a
Velenje, Slovenija

T:+386 (0) 41 432 508
E: tic.vista@velenje.si
W: https://www.visitsaleska.si/en/

Join our newsletter!

Subscribe to our newsletter and stay up-to-date with the latest updates from Kongres Magazine.