neu_residences
Photo Credit: NEU Residences

LJUBLJANA KOT NA DLANI

V Ljubljani smo dolgo pogrešali malo teraso, ki bi goste navduševala s 360° pogledom na Ljubljano. Zato smo se organizatorji dogodkov zares razveselili informacije, da bo v novem hotelu Neu Residences poskrbljeno tudi za organizatorje dogodkov.

neu_residences
Photo Credit: NEU Residences

Vsestranski Penthouse je stanovanje, primerno za več vrst manjših dogodkov za največ 50 gostov. Penthaus je že gostil poslovna srečanja, zasebna druženja, pogostitve in večerje. Nahaja se v 7. nadstropju novega hibridnega hotela. Od tu je Ljubljana kot na dlani, udeleženci pa vam bodo za razglede in »cosy« prostor zelo hvaležni.

neu_residences
Photo Credit: NEU Residences

Instagramabilna lokacija je v Ljubljani brez resne konkurence, dodana vrednost pa je še bazen z barom prav na vrhu stavbe. Manjšim sestankom je namenjena sejna soba v pritličju, ki sprejme do 10 oseb.

Posebej je treba izpostaviti kreativno kulinarično ponudbo. Ta je urbana in kreativna, kuhar pa pripravlja hrano pred gosti. Objekt NEU Residences je ponosni imetnik certifikata Zeleni ključ/Green key, ki je vodilni standard odličnosti na področju okoljske odgovornosti in trajnostnega delovanja v turistični industriji.

KONTAKT

NEU Residences
Kolodvorska 6A
Ljubljana, Slovenija

T: +386 (0)31 450 200
E: neu@neu-residences.com
W: www.neu-residences.com

Join our newsletter!

Subscribe to our newsletter and stay up-to-date with the latest updates from Kongres Magazine.