lukovica_venue
Photo Credit: Razgledi z Vrha

DOGODKI IN SPEKTAKULARNI RAZGLEDI

»Razgledi z Vrha« se nahajajo v vasi Koreno nad Lukovico pri Domžalah, od koder je čudovit pogled na okoliško pokrajino, ki sega vse do Triglava in Kamniško Savinjskih alp, glavno mesto Ljubljana pa dobesedno leži na dlani.

lukovica_venue
Photo Credit: Razgledi z Vrha

“Plahutnikov stan” je večnamenski prostor, namenjen organizaciji porok, zabavam, obletnicam, seminarjem in ostalim dogodkom. Čudovita lesena zgradba z veliko naravne svetlobe bo zadovoljila tudi najbolj zahtevne goste. Minimalistična oprema in uporaba naravnih materialov daje poseben občutek domačnosti in preprostosti. Velika terasa nudi čudovit pogled na okoliške hribe, gozdove in travnike in hkrati omogoča izvedbo zabav tudi zunaj.

lukovica_venue
Photo Credit: Razgledi z Vrha

Ob robu gozda se nahaja več idiličnih lesenih hišk, z majhno teraso in veliko panoramsko stekleno steno. Velika zakonska postelja nudi udobje vrhunskih hotelov, lesena kad pa romantično vzdušje vsem, ki to želijo.

Lastniki sodelujejo z vrhunskimi cateringi, ki poskrbijo za postrežbo po željah naročnikov. Maksimalna kapaciteta posestva je 50 oseb, v hiškah pa lahko prespi do 14 oseb.

lukovica_venue
Photo Credit: Razgledi z Vrha

KONTAKT

Posestvo Razgledi z vrha
Vrh nad Krašnjo 1
Lukovica, Slovenija

T: +386 (0)31 245 824
E: info@razgledizvrha.si
W: www.razgledizvrha.si

Join our newsletter!

Subscribe to our newsletter and stay up-to-date with the latest updates from Kongres Magazine.