duck_island
Photo Credit: Brdo Estate

DOGODKI V DRUŽBI RAC IN LABODOV

Posestvo Brdo pri Kranju se lahko pohvali z več kot 500-letno zgodovino. Na njem stoji Grad Brdo, v katerem so prebivale mnoge plemiške družine, danes pa je osrednji protokolarni objekt Slovenije. Danes je Posestvo Brdo ena najbolj priljubljenih lokacij za dogodke v Sloveniji.

Na enem od enajstih brdskih jezerc je prav poseben otok. Tu race in labodi delajo družbo tistim, ki pridejo na Račji otok na drugačen piknik, na prav posebno poročno ali kakšno drugo slavje, na prijetno druženje z vrhunsko kulinariko sredi narave.

duck_island
Photo Credit: Brdo Estate

Lesen paviljon, brunarica s pokrito teraso in gostinske zmogljivosti zagotavljajo popolne užitke. Otok lahko gosti do 150 ljudi, na voljo je do 130 sedežev. V primeru slabega vremena lahko vaš dogodek organizirate v kongresnem centru ali v hotelu Elegans.

Poleg Račjega otoka lahko obiskovalci spoznajo mnoge znamenitosti, kot so Grad Brdo, stara oranžerija, nekdanja grajska pristava, s slamo kriti kozolci toplarji ter čebeljnak s panjskimi končnicami znanih slovenskih slikarjev.

duck_island
Photo Credit: Brdo Estate

KAPACITETE PRIZORIŠČA

ZUNANJI PROSTOR

Da

MAKSIMALNA KAPACITETA200

NOTRANJI PROSTOR

Da

MAKSIMALNA KAPACITETA200
SPREJEMI200
BANKETNA POSTAVITEV120
KINO POSTAVITEV160

KONTAKT:

Posestvo Brdo
Predoslje 39
Kranj, Slovenija

T: +386 (0)4 260 12 00
E: park@brdo.si
W: www.brdo.si

Join our newsletter!

Subscribe to our newsletter and stay up-to-date with the latest updates from Kongres Magazine.