catering_lab
Photo Credit: Catering Lab

PREPLET INDUSTRIJSKEGA SLOGA IN VINTAGE DETAJLOV

Vintage slog prizorišča uteleša gostinski slog podjetja Catering LAB. Podjetje je v tem slogu prenovilo 250 m2 velik prostor na Kavčičevi 66 v Ljubljani. V času, ko naročniki iščejo nenavadne lokacije, je lokacija v manjši industrijski coni postala zelo zanimiva, saj prostor ponuja mešanico starega industrijskega sloga, vintage detajlov in modernosti.

catering_lab
Photo Credit: Catering Lab

Vsaka podrobnost v prostoru je skrbno načrtovana, kar naročniki še posebej cenijo, pa je prilagodljivost, ki vsak dogodek naredi poseben. Posamezni elementi se združujejo v staromodnem, edinstvenem slogu. Prostore je mogoče preurediti za nepozabne zabave ali poslovne dogodke. Prostor lahko sprejme do 300 gostov na stoječem sprejemu in do 150 gostov na sedeči konferenci.

catering_lab
Photo Credit: Catering Lab

Podjetje Catering Lab ponuja gostinske storitve na zasebnih in poslovnih dogodkih. Celodnevne delavnice, večdnevni kongresi ali večerni sprejemi imajo vsaj eno skupno značilnost – odmori za mreženje. Tu pride do izraza vrhunska gostinska ponudba podjetja. To je postalo znano po svoji estetiki in natančnosti.

catering_lab
Photo Credit: Catering Lab

KONTAKT

Catering Lab
Kavčičeva ulica 66
Ljubljana, Slovenija

T: 00 386 41 605 335
E: info@cateringlab.si
W: https://cateringlab.si/index.php/domov

Join our newsletter!

Subscribe to our newsletter and stay up-to-date with the latest updates from Kongres Magazine.