grad_pavus_lasko
Photo Credit: Grad Tabor Laško

grajsko dvorišče za dogodke

Grad Tabor Laško se nahaja na gričku nad mestom in ob vznožju visokega Huma. Njegova razgibana arhitektura nudi več čudovitih kotičkov za dogodke. Grajsko dvorišče je dovolj veliko, da lahko sprejme do 100 oseb in hkrati dovolj majhno, da ja grad namenjen samo vašemu dogodku. Grajsko dvorišče je delno pokrito z VIP belim šotorom in nadstreškom z mizami. Dodana vrednost pa je pokrit oder za glasbenike ali DJ-a.

V notrajnosti gradu je za dogodke primerna mala poročna dvorana v dveh nivojih, ki lahko sprejme do 60 gostov.

grad_pavus_lasko
Photo Credit: Grad Tabor Laško

Grajski stolp (vinoteka & bar) je primeren za butične dogodke za manjše skupine od 10 do 15 oseb, za razne delavnice, team buildinge, posebne dogodke. Stolp je razdeljen v 5 etaž in vključuje galerijo, manjšo dvorano, sprejemni prostor, bar in vinoteko. Pred stolpom je tudi zunanji prostor, ki ga je mogoče uporabiti za dogodke.

grad_pavus_lasko
Photo Credit: Grad Tabor Laško

Marko Pavčnik, lastnik in chef restavracije Pavus bo poskrbel, da si bodo vaši gostje dogodek zapomnili tudi po odlični hrani. Njegova avtorska kuhinja Pavus uvršča v vrh vseh slovenskih kulinaričnih lestvic. Izkušena ekipa tako v strežbi kot v kuhinji, pa zagotavlja izvrstno postrežbo ne glede na tip pogostitve, ki jo boste izbrali.

Grad je popularen tudi med organizatorji porok, saj je to tudi uradna lokacija za poročne obrede.

KONTAKT

Restavracija Pavus
Grad Tabor Laško
Cesta na Svetino 23, Laško

T: +386 (0) 3 62 00 723
E: info@pavus.si
W: www.pavus.si

Join our newsletter!

Subscribe to our newsletter and stay up-to-date with the latest updates from Kongres Magazine.