media_center_cvetlicarna
Photo Credit: Media Center Cvetličarna

NOVA DVORANA V LEGENDARNI CVETLIČARNI

Cvetličarna je klub in koncertna dvorana, ki deluje od leta 2003. Dvorana Cvetličarne sprejme do 2000 ljudi, v njej pa poleg koncertov potekajo še zabave z DJ-ji, nastopi stand up komikov in druge prireditve. Pred dvorano obratuje dnevni bar na prostem.

media_center_cvetlicarna
Photo Credit: Lenart Lukšič

Aprila so odprli dodatno, popolnoma prenovljeno dvorano za večje koncerte video snemanja, korporativne dogodke, sejme, ipd. Dvorano, ki se nahaja v nekdanjih prostorih VPK-ja so krstili s koncertom kalifornijskih punk rockerjev Rancid. Dvorano so poimenovali Media Center Ljubljana. Dvorana se nahaja tik ob legendarni stari dvorani in sprejme do 3000 gostov ali še enkrat več kot stara dvorana. Dvorana je pomembna dopolnitev ljubljanskih prizorišč in se je v kratkem izkazala z odličnim zvokom in pogoji za gostiteljstvo najbolj zahtevnih rock bandov. Pa tudi korporativnih dogodkov in velikih praznovanj podjetij.

media_center_cvetlicarna
Photo Credit: Lenart Lukšič

Cvetličarna je eno osrednjih koncertnih prizorišč srednje velikosti v Ljubljani. V njej občasno nastopajo tudi svetovno znane pop in rock zasedbe, ki se v Ljubljani ustavijo na svojih turnejah.

media_center_cvetlicarna
Photo Credit: Janez Štrukelj

KONTAKT

Media Center Cvetličarna
Kranjčeva 20
Ljubljana, Slovenija

T: + 386 (0)59 026 316
E: matej@cvetlicarna.info
W: www.cvetlicarna.info

Join our newsletter!

Subscribe to our newsletter and stay up-to-date with the latest updates from Kongres Magazine.