poslovni_klub_btc
Photo Credit: BTC City

neprecenljivi pogledi na prestolnico

Nebotičnik je v Ljubljani sinonim za dogodke z razgledom. V zadnjem času pa ni več sam, saj so se mu pridružila nova prizorišča. Kristalna palača je poslovno, trgovsko in družabno središče, ki je vrata odprlo spomladi leta 2011 in je s svojimi 89 metri višine najvišja stavba v Sloveniji. Pritličje stavbe je namenjeno lokalom in trgovinam, v višjih nadstopjih so poslovni prostori številnih podjetij, organizatorji dogodkov pa najbolj poznajo kongresni center v 2. nadstropju stavbe. Svetloba, odprtost in zračnost so odlike, ki navdušujejo naročnike in udeležence. Navdušuje pa jih tudi trajnostna zgodba, z lastno sončno elektrarno in pametnim upravljanjem zgradbe.

poslovni_klub_btc
Photo Credit: BTC City

Biser v ponudbi Kristalne palače pa je zagotovo Poslovni klub BTC v 20. nadstropju s panoramskim razgledom na prestolnico in Kamniške Alpe.

Poslovni klub obsega sejno sobo, predstavitveno sobo s kavčem, 2 ločeni pisarni in toaletne prostore na razkošno odmerjenih 200 kvadratnih metrih. Prostor se lahko razdeli na dva samostojna dela, sprejme pa največ 30 udeležencev. Gre torej za ekskluzivno prizorišče z najbolj prestižnim razgledom v Ljubljani. Udeležencem je na voljo brezplačno parkirišče in napredna tehnološka oprema. Poslovni klub je idealen za organizacijo manjših poslovnih sestankov, novinarskih konferenc in družabnih dogodkov s pogostitvijo.

poslovni_klub_btc
Photo Credit: BTC City

V sklopu Kristalne palače je na voljo tudi odprta terasa, ki se razteza na okoli 2500 kvadratnih metrov. Tam lahko v toplejših mesecih prirpavite sprejem za goste in se nadihate svežega zraka.

poslovni_klub_btc
Photo Credit: BTC City

KONTAKT

BTC d.d.
Ameriška ulica 2
1000 Ljubljana, Slovenija

T: + 386 40 575 802 (Eva Posedel)
E: kongresna@btc.si
W: www.btc.si

Join our newsletter!

Subscribe to our newsletter and stay up-to-date with the latest updates from Kongres Magazine.