conventa
Photo: Marko Delbello Ocepek

Pozdravljeni organizatorji dogodkov!

Če lahko seznamu novoletnih zaobljub dodate še eno, predlagamo, da je to zaveza za bolj trajnostno organizacijo dogodkov. Za vas imamo tudi rešitev, kako se projekta lotiti.

Vabimo vas, da se nam pridružite na mednarodni poslovni borzi Conventa, ki bo potekala od 20. – 22. februarja 2024 na Gospodarskem razstavišču, večerna sprejema pa v centru Rog in Cankarjevem domu.

S čim vas bomo nadušili?

Osebni kontakti: več kot 100 ponudnikov iz 16 držav na enem mestu (hoteli, kongresni centri, posebna prizorišča, DMC in event agencije, ponudniki tehnoloških rešitev in trajnostnih izdelkov za dogodke)

Nove ideje: Conventa je primer dobre prakse organizacije trajnostnega dogodka. Leta 2022 je prejela nagrado za najbolj trajnostni dogodek na svetovnem festivalu dogodkov BEA World Festival

Znanje: Izobraževalni dogodek SREČA-nja z osrednjo temo, kako ustvariti dogodke, odgovorne do okolja, družbe in udeležencev.

Praktične rešitve: Zeleni kotiček, kjer bomo predstavili novo web aplikacijo Green Meetings Star za merjenje ogljičnega odtisa in bonitetne ocene dogodkov.

Brezplačna udeležba na celotnem dogodku: Udeležba je brezplačna za organizatorje dogodkov iz podjetij, strokovnih združenj, vladnih služb in agencij za organizacijo dogodkov.

Photo: Marko Delbello Ocepek

Postanite del Conventine zelene transformacije

Zmanjšanje negativnih vplivov dogodka na okolje je ena izmed naših najpomembnejših zavez.

S tem namenom smo razvili lasten sistem stalnih izboljšav pod imenom Conventa 7R. Naš trud je bil poplačan z nagrado za najboljši trajnostni dogodek na tekmovanju Bea World 2022, naša pot pa se ne konča tukaj. Vabimo vas, da so-ustvarjate zeleno zgodbo Conventa in prispevate k bolj odgovorni industriji srečanj.

Ste z nami?

Rok za prijavo je 31. januar 2024, število mest je omejeno.

Podroben program dogodka je v pripravi, osnovne informacije so že objavljene na spletni strani. Izvedite več o programu tukaj: https://conventa.si/programme/.

Join our newsletter!

Subscribe to our newsletter and stay up-to-date with the latest updates from Kongres Magazine.