gjerkes_estate
Photo: Gjerkeš Estate

POSESTVO OKUSOV

Goričko je krajinski park in naravni biser, ki je bil do nedavna spregledan s strani organizatorjev dogodkov. Vse pa se je spremenilo z odprtjem posestva Gjerkeš jeseni 2023. Domačijo na Goričkem, ki je bila zgrajena leta 1925, je družina Gjerkeš obnovila in ji dodala sodoben turistični objekt. S tem so razširili ponudbo vrhunskih vin in penin, po katerih slovijo. Srce nove ponudbe je restavracija, ki ponuja večhodne degustacijske menije iz lokalnih sestavin. Slediti želijo filozofiji »zero waste« in trajnostni usmeritvi.

gjerkes_estate
Photo: Gjerkeš Estate

Celotno posestvo je danes zelo sodobno opremljeno in ima popolnoma novo celostno podobo. Interier sestavljajo črni elementi in les, zunanjost pa je s sodobnimi sivimi elementi ter pridihom lesa in narave.

gjerkes_estate
Photo: Gjerkeš Estate

Prostor za team buildinge in konference

Za organizatorje dogodkov je primerna restavracija, ponujajo pa tudi prostor za team buildinge, konference in poroke. Posebej zanimiva je degustacija vin in različne kulinarične delavnice. Obljubljajo pa tudi druga presenečenja za udeležence kot so piknik košarice z ohlajenim vinom in penino kot posebno doživetje med vinogradi.

KONTAKT

Gjerkeš Estate
Fikšinci 49
Rogašovci, Slovenija

T: +386 40 882 399
E: office@gjerkes.com
W: https://gjerkes.com/

Join our newsletter!

Subscribe to our newsletter and stay up-to-date with the latest updates from Kongres Magazine.