conventa
Photo: Marko Delbello Ocepek

VSE, KAR STE SI VEDNO ŽELELI VPRAŠATI O SREČI IN TRAJNOSTNI ORGANIZACIJI DOGODKOV, PA….

Vse in še več boste lahko vprašali na našem SREČA-nju v okviru poslovne borze Conventa v torek, 20. februarja 2024 med 17.00 in 19.30 v Centru Rog v Ljubljani.


Pristna človeška potreba po SREČA-njih je srce organizacije dogodkov. Zato smo na dogodek povabili strokovnjaka za srečo, antropologa Dana Podjeda. V svojem raziskovalnem delu se ukvarja z razmerjem med ljudmi in tehnologijami ter razvojem trajnostnih izdelkov in storitev po meri ljudi. Zmagovalec lanskega izbora Bob leta je žirijo prepričal z izjavo: “Imamo cel kup gurujev sreče, ki nas prepričujejo, da nismo dovolj srečni in da se moramo potruditi, da bomo bolj. A mislim, da bomo najbolj srečni takrat, ko se bomo nehali truditi biti srečni in ko bomo namenili pozornost drugemu.”

dan_podjed

Kako v praksi organizirati trajnostne dogodke?

Poleg Dana Podjeda smo na dogodek povabili vrhunske slovenske strokovnjake za ustvarjanje srečnih udeležencev. Pogovorili se bomo tudi o tem, kako v praksi organizirati trajnostne dogodke in kakšne spremembe prinašajo evropski standardi poročanja o trajnosti (ESRS) za organizatorje dogodkov, za koga veljajo in kako na vašem dogodku pravilno izmeriti in oceniti učinke dogodkov.

Dogodek bomo zaključili s provokativno okroglo mizo F*!#ups na dogodkih. Saj veste, Mr. Murphy vas pri organizaciji dogodkov čaka za vsakim vogalom. Ko se zgodi kaj nepričakovanega, kar nam lahko pokvari ali uniči dogodek, je treba ohraniti trezno glavo in mirno kri. Zbrali smo nekaj najboljših slovenskih organizatorjev, ki bodo z vami delili svoje izkušnje.

Dogodek bo moderiral Gorazd Čad, so-ustanovitelj Convente in urednik revije Kongres.

17:00 – 17:20Premišljanje z gostom
Sreče ne najdemo v sebi, temveč ob sebi
17:20 – 17:40Premišljanje z gostom
Dober si le toliko, kot je dober tvoj zadnji dogodek
17:40 – 18:00Dizajn vrhunskih dogodkov
Koraki do srečnih udeležencev
18:00 – 18:20Primeri iz prakse
Od besed k dejanjem
18:20 – 18:40Kratek odmor
18:40 – 19:00Okrogla miza
Zakaj sajenje dreves ni več dovolj
19:00 – 19:30F*!#ups na dogodkih
Pogovor s štirimi izkušenimi slovenskimi organizatorji
19:30 – 21:00Uradni sprejem Conventa
Otvoritveni sprejem poslovne borze Conventa 2024
Ljubljana_Talks
Photo: Conventa 2023, Marko Delbello Ocepek

Vsebine, o katerih bomo govorili na dogodku

Potrudili se bomo, da boste na dogodku dobili odgovore na naslednja vprašanja: KAKO bomo na dogodku zbližali udeležence? KAJ sproža pozitivno sodelovanje med udeleženci? KJE v programu so točke pozitivnega presenečenja? ZAKAJ bi se udeleženci z nami čustveno povezali? KAJ deluje na udeležence zavestno in kaj nezavedno? KAKO na dogodku pričarati pozitivno vzdušje? KAJ bo razbilo monotonost programa dogodka? KAJ so kreativni presežki dogodka, ki vzbujajo občutek zanosa? KJE bodo na dogodku udeleženci stkali prijateljske vezi? KAKO bomo poskrbeli za trajnostno izvedbo dogodka? KAKO na dogodku preprečiti negativne misli? in še marsikaj …..

Hkrati vas vabimo, da se kot vabljeni gost udeležite poslovne borze Conventa, kjer boste spoznali ponudnike raznovrstnih prizorišč, specializiranih agencij za organizacijo dogodkov, teambuilding in motivacijskih dogodkov ter številne druge ponudnike, ki so nujni za uspešno izvedbo srečanj. Conventa bo potekala v sredo, 21.02.2024 in četrtek, 22.02.2024 med 10. in 16. uro na Gospodarskem razstavišču v Ljubljani. Več informacij in celoten program borze boste našli na spletni strani.

Število mest na dogodku SREČA-nja je omejeno, zato vas vabimo, da se prijavite do 31.1.2024. Udeležba na dogodku je brezplačna za organizatorje dogodkov, potrebna je predhodna prijava na povezavi.

Organizator si pridržuje pravico, da neustrezne prijave zavrne.

DODATNE INFORMACIJE
Natalija Bah Cad
M: +386 (0)40 822 444
T:+ 386 (0)1 430 5103
E: natalija@conventa.info
W: www.conventa.si

Join our newsletter!

Subscribe to our newsletter and stay up-to-date with the latest updates from Kongres Magazine.