nebo_restaurant
Photo: Nebo Restaurant

KOMBINACIJA BISTROJA, KLUBA IN ŠE ČESA

Restavracija ponuja intimen ambient za do 140 gostov in je idealen prostor za izvedbo zabave po kongresu ali posebnega dogodka. Posebnost Neba je pokrita terasa s panoramskim razgledom na Ljubljanski grad, ki velja za eno najlepših teras v Ljubljani.

nebo_restaurant
Photo: Nebo Restaurant

Notranjost restavracije združuje sodobno eleganco s klasičnim šarmom. Vsak kotiček je premišljeno oblikovan in stilsko opremljen, kar ustvarja privlačno okolje za dogodke. Prostor je opremljen z najnovejšo tehnološko opremo. V osrednjem delu, kjer se nahaja oder, je nameščen LED zaslon, na voljo je vrhunsko ozvočenje, oder in oprema za DJ-ja. Vse to predstavlja dodano vrednost, saj vam za dogodek te opreme ni potrebno posebej najemati.

nebo_restaurant
Photo: Nebo Restaurant

Restavracija Nebo je kombinacija bistroja, kluba, diskoteke in še česa. V klubu potekajo od torka do sobote nastopi izbranih glasebnikov in umetnikov. Ostali dnevi pa so idealni za najem za vaš dogodek. Kabarejski slog kluba je Ljubljani manjkal, zato je hitro postal priljubljen za lansiranje novih produktov ali druge ekskluzivne priložnosti. Pa tudi za poroke, ki jih v klubu organizirajo res veliko.

nebo_restaurant
Photo: Nebo Restaurant

KONTAKT

NEBO
Tomšičeva ulica 2
Ljubljana, Slovenija

T: +386 041 889 882
E: rezervacijenebo@gmail.com
W: https://nebo.show/

Join our newsletter!

Subscribe to our newsletter and stay up-to-date with the latest updates from Kongres Magazine.