hyatt_regency_kotor
Photo: Hyatt Regency Kotor Bay

Boka Kotorska je veličasten 30-kilometrov dolg zaliv na skrajnem severu črnogorske obale Jadranskega morja. Zaradi gora, ki ga obdajajo, ga nekateri imenujejo najjužnejši fjord v Evropi. Je del Unescove svetovne kulturne dediščine, številni manjši zalivi v njem pa tvorijo eno najlepših naravnih pristanišč v Evropi. Hyatt Regency Kotor Bay Resort se nahaja v Prčnu, delu Kotorja, ki je bil razglašen za naravno klimatsko zdravilišče že leta 1920.

Na tem idiličnem prostoru se bo v naslednjih mesecih zaključila gradnja ene največjih kongresnih dvoran v Črni gori. Banketna dvorana hotela Hyatt Regency Kotor Bay Resort bo nadgradila obstoječo ponudbo treh konferenčnih dvoran. Dvorana bo za udeležence dogodkov pripravljena do jesenske kongresne sezone. V njej bo prostora za 500 udeležencev. Kot se za to hotelsko verigo spodobi, bo opremljena z vrhunsko tehnično opremo.

hyatt_regency_kotor
Photo: Hyatt Regency Kotor Bay

V hotelu pa je na voljo tudi nekaj res posebnih prizorišč, ki jih lahko uporabljate v poletnem času. Terasa restavracije Lighthouse je v toplih mesecih izjemno posebno prizorišče. Po naši oceni lahko sprejeme do 150 udeležencev, ki jih bo prepričal pogled na Kotorski zaliv in izjemna kulinarika. Nepozabno!


Izvedite več o hotelu Hyatt Regency Kotor Bay Resort tukaj.

Join our newsletter!

Subscribe to our newsletter and stay up-to-date with the latest updates from Kongres Magazine.