urban_ring
Photo: Urban Ring

CO-WORKING IN POSLOVNI ZAJTRKI

V središču Ljubljane se že nekaj časa pojavlja trend poslovnih zajtrkov in kosil. Pred časom pa je ne daleč od centra Ljubljane vrata odprlo posebno prizorišče, ki sledi prav temu trendu in nudi poslovne zajtrke, prenočišče in prostor za dogodke. Poleg tega je Urban Ring postal co-working prostor, s tem pa stopil na še neizkoriščen trg v Ljubljani.

urban_ring
Photo: Urban Ring

Organizatorji dogodkov lahko tukaj v trendovsko urejenih prostorih organizirajo seminarje ali predstavitve novih izdelkov. Dvorana Urban lahko sprejme do 70 udeležencev in s svojo zračnostjo prepriča tudi najbolj zahtevne goste. Tudi sejna soba je idealna za butične dogodke, na voljo pa je še restavracija, ki je primerna za največ trideset oseb.

urban_ring
Photo: Urban Ring

Vključevanje lokalne skupnosti

V Urban Ringu je kulinarika v ospredju, saj prisegajo na kvalitetne dobavitelje in tradicionalno pripravo hrane. S sproščenim vzdušjem in prijetnimi vonjavami se za zidovi njihove kuhinje že desetletje trudijo pripravljati kar najbolj raznoliko hrano. Koncept “bruncha” skupaj s sestankovanjem pa postaja vedno bolj popularen!

urban_ring
Photo: Urban Ring
urban_ring
Photo: Urban Ring

KONTAKT

Urban Ring
Dolenjska cesta 242c
Ljubljana, Slovenija

T: 051 44 77 33
E: sales@urbanhotel.si
W: https://urbanring.si/

Join our newsletter!

Subscribe to our newsletter and stay up-to-date with the latest updates from Kongres Magazine.