hyatt_regency_kotor_bay

Konec aprila je v Ljubljani potekala predstavitev hotela Hyatt Regency Kotor Bay Resort, ki se je po obsežni prenovi, razširitvi in povezavi s hotelsko znamko Hyatt Regency na novo postavil na zemljevid najboljših hotelov na jadranski obali. Del ambicioznega načrta, kako v nekdanje klimatsko zdravilišče ob obali Kotorskega zaliva pritegniti goste višjega razreda in predvsem poslovne goste, je tudi izgradnja sodobne konferenčne dvorane. Očitno je, da se investitorji zavedajo izjemnega potenciala poslovnega turizma oziroma industrije srečanj. V močni konkurenci konferenčnih hotelov v regiji je jasna vizija in strategija temelj uspeha.

Tamara Radišić, direktorica marketinga v Hyatt Regency Kotor Bay Resort, je po dogodku povedala: “Iz pogovorov s predstavniki slovenskih agencij, ki so bili na dogodku, smo zaznali velik interes, saj gre za nov hotel, ki ga večina še ne pozna in prvi hotel v Črni Gori pod blagovno znamko Hyatt Regency. Kar je goste posebej navdušilo, je lokacija hotela, ki je znana kot naravno klimatsko zdravilišče s toplo mediteransko klimo. Obstoječ hotel je dobil dodatne luksuzne apartmaje neposredno ob obali. Celoten resort je prava oaza miru, prostor za oddih in druženje. Med udeleženci je bilo veliko zanimanja za novo moderno multifunkcionalno kongresno dvorano, ki bo končana v mesecu oktobru. S 600 m2 in najsodobnejšo tehnično opremo predstavlja pomembno novost za organizacijo dogodkov v Bokokotorskem zalivu in širši regiji.”

Glavni poudarki s predstavitve

  • DOSTOPNOST: 13 km z letališča Tivat, 90 km iz letališča Podgorica, 48 km iz letališča Dubrovnik
  • NAMESTITVE: 252 sob in apartmajev
  • KULINARIKA: več restavracij in barov s ponudbo za različne priložnosti in okuse
  • SPROSTITEV IN DOBRO POČUTJE: SpaSoul welness center, zdravstveni center Vrmac s profesionalnim medicinskim osebjem, ki sledi tradiciji nekdanjega klimatskega zdravilišča-
  • DOGODKI: 3 konferenčne dvorane, ki sprejmejo od 10 – 130 gostov in nova konferenčna dvorana, ki bo sprejela do 500 gostov
  • AKTIVNOSTI: številne kulturne, zgodovinske in naravne znamenitosti v neposredni bližini hotela
hyatt_regency_kotor_bay

Na vprašanje, zakaj je Slovenija za Hyatt Regency Kotor Bay Resort pomemben trg, je gospa Tamara Radišić odgovorila: “Slovenija je kot del regije strateško zelo pomemben trg za Črno Goro. Za povezovanje dveh držav sta ključni dobra letalska povezanost in cestna dostopnost, kvaliteta storitve in prepoznavnost blagovne znamke Hyatt Regency pa sta še dodaten razlog za sodelovanje na področju MICE turizma. Organizatorji dogodkov lahko pričakujejo fleksibilnost pri oblikovanju posebnih ponudb za njihove skupine tako pri namestitvah kot pri najemu dvoran, kot tudi pomoč našega tima, ki zna prisluhniti tudi najzahtevnejšim kupcem in jim zagotoviti vrhunske storitve.”

DODATNE INFORMACIJE

Tamara Radisic, Marketing Director
Hyatt Regency Kotor Bay Resort
Jadranska magistrala bb, Kotor, 85330, Montenegro

T: +382 67 969 111
E: tamara.radisic@hyatt.com
W: https://www.hyatt.com/hyatt-regency/tivrk-hyatt-regency-kotor-bay-resort

Join our newsletter!

Subscribe to our newsletter and stay up-to-date with the latest updates from Kongres Magazine.