obmocje

DOGODKI V NEKDANJI SMODNIŠNICI

Območje 70 je unikaten prireditveni prostor, ki se nahaja v nekdanji smodnišnici v Kamniku, ob vznožju Kamniško – Savinjskih Alp. Razprostira se na 16.000 m2. Območje ponuja številna doživetja in aktivnosti, poleg Postojnske jame je to edini prostor v Sloveniji z lastno železnico.

obmocje_kamnik
Photo Credit: ETC Adriatic

Številne stavbe na lokaciji s čudovitimi razgledi na Kamniške Alpe, pričajo o bogati zgodovini nekdanje smodnišnice. Poleg tega Območje 70 predstavlja piknik prostor, ki obiskovalcem nudi popolno zasebnost.

obmocje

Območje 70 je idealna lokacija za team building. Upravlja ga agencija ETC Adriatic, ki ponuja preko 30 team building programov, 20 različnih aktivnosti in 5 strokovnih delavnic.

Na voljo imajo tudi pokrit prostor in prostor za delavnice in izobraževanja, poskrbijo pa tudi za kulinarični del vašega dogodka. Med najbolj priljubljenimi aktivnostmi so z spust z zip line-om, Combat Arena (paintball, lokostrelstvo), frača, zorbing s hriba, nogomet, veliki pikado in doživetja, ki jih boste težko našli drugje v Sloveniji.

Kapaciteta prizorišča: od 30 do 300 udeležencev
Število parkirnih mest: 120
Površina prizorišča: 1,6 ha

STOPITE V KONTAKT

Območje 70
T: +386 041 312 468
E: info@obmocje70.com
W: www.obmocje70.com

Join our newsletter!

Subscribe to our newsletter and stay up-to-date with the latest updates from Kongres Magazine.