labrca_tolmin
Photo Credit: Labrca Tolmin

Maya Team je podjetje, ki se z organizacijo team building programov ukvarja že dve desetletji. Kreativnost legendarnega Boruta Nikolaša in njegove ekipe je dala krila številnim zadovoljnim naročnikom. Velika izbira strokovnih teambuildingov je zaščitni znak in garancija, ki je pomagala transformirati time podjetij iz Slovenije in tujine.


Počasi je na slikoviti lokaciji Labrca ob reki Soči nastajalo tudi prizorišče, kakršnega poznamo danes. Gre za res posebno prizorišče, ki združuje Kamp Labrca, gostilno in športni center. Posebno je zaradi originalne ponudbe in lege tik ob smaragdni lepotici – reki Soči. Poleg organizacije teambuildingov je ekipa vajena gostiti tudi najzahtevnejše korporativne dogodke, incentive skupine, pa tudi poroke.

labrca_tolmin

Dogodek lahko kombinirate z adrenalinskimi vodnimi aktivnosti na reki Soči. Ekipa je izmojstrena za organizacijo razburljivih vodnih športov, kot so rafting, kajak in canyoning (soteskanje). Odpravite se lahko na kolesarske izlete ob reki Soči, Labrca pa je idealna izhodiščna točka tudi za pohodniške izlete, saj blizu potekata Juliana Trail in Alpe Adria Trail. Opremo za športne aktivnosti si lahko sposodite v njihovem športnem centru.

labrca_tolmin

Posebna zgodba je restavracija Labrca, ki slovi po svežih in avtentičnih lokalnih jedeh. Soška postrv, čompe in frika so izjemne, jedi po naročilu pa bodo zanesljivo pripravljene iz svežih vrhunskih sestavin.

KONTAKT

MAYA team d.o.o.
Volče 87
Tolmin, Slovenija

T: +386 (0) 5 380 05 3
E: borut@maya.si
W: https://www.maya.si/labrca/

Join our newsletter!

Subscribe to our newsletter and stay up-to-date with the latest updates from Kongres Magazine.