obmocje_sedemdeset
Slika: ETC Adriatic

ETC Adriatic je v njihovem Območju 70 gostil številna podjetja in posameznike. Neurje, ki je prizadelo Slovenijo, jim ni prizaneslo in je močno poškodovalo Območje 70. Njihovo sporočilo pa je vsekakor vredno objave. Podjetja pozivajo, da namesto klasičnih temabuildingov, svojo energijo in voljo namenijo obnovi in pomoči lokalnim prebivalcem. Njihovo sporočilo povzemamo v celoti.

V preteklem vikendu je mnogo ljudi izgubilo vse, za kar so trdo delali celo življenje😢.

Situacija v Sloveniji je resnično zahtevna, vendar verjamemo, da lahko skupaj naredimo razliko. Včasih so prav takšni trenutki tisti, ki nas združijo in pokažejo, kako močna skupnost dejansko smo.

Zakaj ne bi svojo kolektivno moč in timsko povezanost usmerili v prizadeta območja?

Namesto klasičnega #teambuilding dogodka se tokrat lahko odpravite na prizadeta območja in svojo energijo ter voljo namenite obnovi in pomoči lokalnim prebivalcem.

obmocje_sedemdeset
Slika: ETC Adriatic

Delati nekaj dobrega za druge, ki to zares potrebujejo, ima moč, da nas še tesneje poveže in krepi naš timski duh. Videli smo že kar nekaj podjetij, ki se je odločilo in ponudilo svojo pomoč.

Zdaj imamo priložnost postati del te lepe iniciative, ki ne samo pomaga tistim v stiski, temveč tudi okrepi našo povezanost ter pokaže, kaj vse lahko naredimo, ko stopimo skupaj.

Tudi pri podjetju ETC Adriatic – corporate events so s pomočjo sodelavcev, prijateljev, znancev in sorodnikov začeli s sanacijo posledic poplav na Območju 70.

#solidarnost #pomoč #ETCAdriatic 

Join our newsletter!

Subscribe to our newsletter and stay up-to-date with the latest updates from Kongres Magazine.