crystal_palace
Photo Credit: Crystal Palace Ljubljana

POSLOVNI DOGODKI V ELEGANTNI DVORANI KRISTALNE PALAČE

Če želite s svojim naslednjim dogodkom navdušiti ter pustiti nepozaben pečat, organizirajte poslovne dogodke, konference ali neformalna druženja na dostopni in priročni lokaciji Kristalne palače v BTC City-ju.

Hiter dostop z javnim prometom ali osebnim avtomobilom in veliko število brezplačnih parkirnih mest, sta zagotovo aduta Kristalne palače, ki ju velja izkoristiti, ko boste iskali prizorišče za vaš naslednji dogodek. Kongresna dvorana, ki jo upravlja družba BTC, se nahaja v 2. nadstopju Kristalne palače in sprejme do 200 udeležencev v kino postavitvi. Dostop do dvorane omogočajo hitra dvigala. Dvorano odlikuje naravna svetloba, sodoben dizajn in vrhunska tehnična oprema, ki omogoča organizacijo najrazličnejših dogodkov. Poskrbljeno je tudi za simultano tolmačenje, na voljo sta dve kabini. Sodoben minimalističen dizajn, svetle barve in visok strop (3,6 m) so idealen kanvas za brendiranje prostora po meri vašega dogodka ali blagovne znamke.

crystal_palace
Photo Credit: Crystal Palace Ljubljana

Dvorana se lahko uporabi tudi kot prostor za sprejem s pogostitvijo. Na stoječi sprejem lahko povabite do 150 gostov, na sedeči banket pa do 40 gostov.

Dodatna prednost je možnost pregraditve dvorane na dva dela, poleg tega pa je na voljo predprostor, ki ga lahko uporabite za sprejem gostov ob prihodu in za odmore. Če bi kljub temu potrebovali še dodaten prostor za sprejem VIP gostov ali novinarsko konferenco, je na voljo tudi ekskluziven prostor Poslovni Klub v 12. nadstropju.

crystal_palace
Photo Credit: Crystal Palace Ljubljana

Pri celodnevnih dogodkih lahko za kosilo ali večerni sprejem v poletnih mesecih uporabite Zeleno teraso, v Kristalni palači pa se nahaja tudi restavracija DiVino, ki je odlična izbira v vseh letnih časih.

Predvsem pa je pomembno, da se lahko za vsa vprašanja obrnete na profesionalno in-house ekipo, ki vam bo pomagala pri načrtovanju in izvedbi vašega dogodka.

crystal_palace
Photo Credit: Crystal Palace Ljubljana

KONTAKT

BTC d.d.
Ameriška ulica 2
1000 Ljubljana, Slovenija

T: + 386 40 575 802 (Eva Posedel)
E: kongresna@btc.si
W: www.btc.si

Join our newsletter!

Subscribe to our newsletter and stay up-to-date with the latest updates from Kongres Magazine.