gredic_slovenia
Photo: Gredič

ČUDOVITI POGLEDI NA BRIŠKE VINOGRADE

Romantičen dvorec Gredič sredi Goriških Brd je mnogo več kot kulisa popularne nadaljevanke, ki so jo snemali v njem. Je tudi ena najbolj vročih kulinaričnih točk zahodne Slovenije in izjemno posebno prizorišče.

gredic_slovenia
Photo: Gredič

Dvorec iz 17. stoletja, zgrajen s še ohranjeno, a dotrajano grajsko kapelico, je bil svojčas počitniška depandansa aristokracije, poseljen pa je bil do potresa leta 1976. Leta 2011 so stavbo korenito prenovili in preuredili v hotel z modernim, harmoničnim interierjem, v katerem prevladujeta kamen in les.

gredic_slovenia
Photo: Gredič

Velika prednost dvorca je možnost privatizacije, kar je posebej cenjeno med organizatorji porok in korporativnih dogodkov. Posebej popularni so dogodki na prostem, na terasi s čudovitim pogledom na briške vinograde. Sicer pa je za dogodke idealna grajska vinoteka. Kot se spodobi za Brda je slednja dobro založena z najboljšim, kar ponujajo Goriška Brda. Posebnost Grediča je izjemna kulinarika za katero, je odgovoren kuharski mojster Matija Humar. Gredič lahko gosti maksimalno 90 gostov, kolikor je kapaciteta grajske restavracije. Parkirišče sprejme do 30 avtomobilov.

gredic_slovenia
Photo: Gredič

KAPACITETE PRIZORIŠČA

ZUNANJI PROSTOR

Da

MAKSIMALNA KAPACITETA120

NOTRANJI PROSTOR

Da

MAKSIMALNA KAPACITETA150
SPREJEMI150
POGOSTITVE90
DOGODKI V KINO POSTAVITVI90
ŠTEVILO PARKING PROSTOROV30

KONTAKT

Hotel Gredič
Ceglo 9
Dobrovo v Brdih, Slovenija

T: +386 (0)5 828 0120
E: info@gredic.si
W: www.gredic.si

Join our newsletter!

Subscribe to our newsletter and stay up-to-date with the latest updates from Kongres Magazine.