the_loft_ljubljana
Photo: ONE66

RETRO, INDUSTRIJSKO IN SODOBNO

Tako ambient in vzdušje v One66 Hotelu v ljubljanski Šiški radi povzamejo gostje hotela, ki je pravzaprav veliko posebno prizorišče s hotelskimi sobami. Stavbo iz leta 1967 so lastniki temeljito prenovili in zgradili zgodbo okrog velikega prostora za druženje in organizacijo dogodkov, ki se imenuje Loft. V prostoru za druženje so že nastale številne dobre zgodbe.

the_loft_ljubljana
Photo: ONE66

Kot pika na i pa moramo poudariti, da je to tudi eden izmed najbolj trajnostnih hotelov v Ljubljani. To potrjujeta dva ugledna certifikata, Slovenia Green in Green Key, pri čemer je pomemben del njegove trajnostne zgodbe tudi dejstvo, da s svojo lokacijo in načinom delovanja preusmerja turistične tokove iz mestnega središča ter spodbuja turistični obisk Šiške.V hotelu je izpostava Zavetišča za zavržene rastline, kamor lahko lokalni prebivalci prinesejo svoje rastline, te pa lahko posvoji nekdo drug, namesto da bi kupil nove. V »Galeriji 166« razstavljajo dela slovenskih, še zlasti grafičnih umetnikov. Hotel ponuja tudi nakupovalni kotiček z izdelki, zasnovanimi ali narejenimi v Sloveniji.

the_loft_ljubljana
Photo: ONE66

Srce hotela pa je Loft, kjer lahko organizirate dogodke za do 100 udeležencev. Loft je hitro postal prostor, kjer se družijo hotelski gostje in domačini, lahko pa ga privatizirate tudi za dogodke. Idealna kombinacija je dogodek v prostorni in super opremljeni konferenčni sobi v kombinaciji z after party druženjem v Loftu.

the_loft_ljubljana
Photo: ONE66

Prizadevanja biti drugačni, edinstveni, uporniški in spontani jim nedvomno zelo dobro uspevajo. To je zanesljivo lokacija, o kateri se bo po vašem dogodku v mestu še dolgo govorilo.

the_loft_ljubljana
Photo: ONE66
the_loft_ljubljana
Photo: ONE66

KONTAKT

HOTEL ONE66
Celovška cesta 166
1000 Ljubljana, Slovenija

T: +386 1 513 4700
E: info@one66hotel.com
W: www.one66hotel.com/

Join our newsletter!

Subscribe to our newsletter and stay up-to-date with the latest updates from Kongres Magazine.