boka_kotorska
Photo: Hyatt Regency Kotor Bay Resort

Črna gora organizatorje dogodkov vedno znova preseneča z izjemno incentive ponudbo. Črnogorci slovijo po svoji gostoljubnosti, profesionalnosti in srčnosti. V Črni gori se boste Slovenci počutili kot doma in sprejeli vas bodo s široko odprtim srcem.

Organizacijo vašega dogodka lahko povežete s prijetnim doživetjem raziskovanja raznolike države, ki jo promovirajo kot divjo lepotico (Wild Beauty).

Avtentična doživetja so le korak oddaljena od hotela Hyatt Regency Kotor Bay Resort. Med drugim pa se morate obvezno zapeljati po eni najbolj slikovitih gorskih cest v Evropi, ki vas popelje iz Boke Kotorske do Lovčena.

hyatt_regency_kotor
Photo: Hyatt Regency Kotor Bay Resort

Predstavljamo vam pet razlogov, zaradi katerih mislimo, da bi vaš naslednji dogodek morali organizirati v Črni gori.

1. Črna gora je ena izmed najbolj raznolikih in slikovitih držav v Evropi. Kar 48 gorskih vrhov je višjih od 2000 metrov. Takšna naravna kulisa je naravnost idealna za organizacijo različnih aktivnosti v izjemni naravi.

2. Razvejana črnogorska obala je dolga 294 kilometrov in ponuja 117 atraktivnih plaž. Organizatorji dogodkov posebej cenijo prijetno podnebje v vseh letnih časih. V Črni gori lahko dogodke organizirate tudi pozimi.

3. Zaradi vrhunskih hotelov se je Črne gore prijel sloves Monaka na Jadranu. Prihod hotelske verige Hyatt Regency v Kotor je češnja na torti črnogorske hotelske ponudbe. Znanje in izkušnje z organizacijo najzahtevnejših dogodkov bodo zadovoljili tudi najzahtevnejše naročnike.

4. Črnogorci so izjemno ponosni in srčni gostitelji dogodkov. Poleg tega pa so tudi zaupanja vredni profesionalci. V Črni gori je razvita celotna veriga dobaviteljev, ki je sposobna gostiti tudi dnajbolj zahtevne dogodke.

5. Kulinarika za bogove, ki jo opevajo mnogi udeleženci dogodkov. K temu prispeva dejstvo, da je v državi kar 30 zaščitenih jedi. Prepričani smo, da bodo lokalna okusna hrana in vrhunska vina navdušila udeležence vaših dogodkov.


Za več informacij o doživetjih v Boki Kotorski kliknite tukaj.

Join our newsletter!

Subscribe to our newsletter and stay up-to-date with the latest updates from Kongres Magazine.