resort_village_majer
Photo: Resort Village Majer

DOGODKI Z BELOKRANJSKIM PRIDIHOM

Sredi Bele krajine stoji Resort Village Majer, prenovljena in moderno zasnovana tradicionalna belokranjska hiša, ki že nekaj časa organizira teambuilding aktivnosti, izobraževanja in delvnice za podjetja. Resort Village Majer aktivno vzpodbuja povezovalno delovanje turistične destinacije in razvoj aktivnega turizma v Beli krajini.

resort_village_majer
Photo: Resort Village Majer

V skladu s sonaravnim razvojem je zgodovinski dvorec Majer delno narejen iz lokalnih in naravnih materialov. V objektu je moč čutiti prepletanje narave in kulturne dediščine. Bela krajina, ki obsega ozemlje med Kočevskim Rogom, Gorjanci in reko Kolpo, kjer se sreča ostri apnenec krasa z obronki rodovitne ravnice panonske nižine, skriva zgodbe preteklosti, ki jih lahko udeleženci dogodkov spoznajo skozi raznovrstne skupinske aktivnosti.

resort_village_majer
Photo: Resort Village Majer

Organizatorji dogodkov lahko tukaj organizirajo izobraževanja in delavnice v zunanjih in notranjih prostorih. Prizorišče ponuja tudi nastanitev do 24 oseb, kjer organizirajo tudi večerna druženja s spremljajočo kulinarično ponudbo. Za popestritev programa lahko udeleženci pomagajo speči belokranjsko pogačo, izdelajo belokranjsko pisanico ali pa se seznanijo s pridelavo lokalnih vin, predvsem metliške črnine. Resort Village Majer ponuja tudi najem električnih koles za aktivne udeležence.

resort_village_majer
Photo: Resort Village Majer

KONTAKT

Resort Village Majer
Krasinec 1
Gradac, Slovenija

T: +386 31 214 555
E: info@rvm.si
W: www.resortvillagemajer.si

Join our newsletter!

Subscribe to our newsletter and stay up-to-date with the latest updates from Kongres Magazine.